Németezz nevetve!

Funny Deutsch

Izgalom a tetőfokon

2018. szeptember 26. - Bányai Fanni

Sziasztok! 

Nem bírok már magammal! :D 

Jövő héten kézhez kapom az irodám kulcsát!!!4!!!4444

Ez azt jelenti, hogy csendes, nyugodt, mindentől elszigetelt (na, azért nem kell megijedni) környezetben fogom várni a régi és új tanulóimat. 

Úgy tűnik egy új profillal is bővül majd a vállalkozásom: megnőtt hirtelen az igény az angolul történő németezésre. Nem ám ilyen úri huncutságból egyébként, hanem mert sok, Magyarországon tanuló külföldi orvostanhallgató szeretné valamelyik német nyelvű országban folytatni tanulmányait, vagy elkezdeni a felnőtt életet. Nagyon tetszik ez a tendencia, mert ezáltal ismét új kihívással nézek szembe, ami hihetetlenül motiváló számomra!

Természetesen ez azt is jelenti, hogy az eddig parkolópályára tett angolt ismét elő kell venni, és bizony le kell porolni azt a tudást, amit az évek alatt jó mélyre pakoltam az agyam legeldugottab szegleteibe. 

Be fogok számolni arról, hogy haladok a tanulással, mert nincs viccesebb annál, mint amikor "a hóhért akasztják". :D 

Jövő héten bejelentkezek majd az irodából is. Örüljetek velem! :) 

Gyönyörű napot kívánok Nektek! 

Puszi, Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://funnydeutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr7014263711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása