Németezz nevetve!

Funny Deutsch

Egy új kezdet

2018. július 30. - Bányai Fanni

Sziasztok!

Ismét egy pár hónap kihagyással jelentkezem. De most jó okom van rá - az életemben nagy változások töréntek, és fognak is még remélhetőleg. A kis Vackorom bölcsődébe fog járni szeptember közepétől, én pedig teljes erőbedobással fogok nekikezdeni a munkának!

Egyelőre még csak a tervek vannak a kezemben, de már útjára indult egy kérdőív is az egyik kurzusommal kapcsolatban (baba-mama német), keresem az irodabérlési lehetőségeket, és próbálom nem visszavetni magamat az előrehaladásomban. :D Mert ugye az ember leánya bizony fél, hogy "mi van, ha mégse jön össze?". Hát mi van? A nagy semmi, az. Akkor majd csinálok mást, megyek multihoz, vagy suliba, vagy bárhova. Eddig is megoldottam mindent, ezek után miért ne menne?

Szóval ilyen és ehhez hasonló dolgok pörögnek a fejemben. S ilyenkor rendre felmerül bennem egy idézet is, ami itthon az ablakunkban van kirakva egy cetlin:

A félelem irányában izgalmas dolgok vannak.

Talán Palya Bea száját / tollát / klaviatúráját hagyták el ezek a szavak, és az elmúlt időszakban gyakran segítettek.

Hogy miért lesz jó a saját iroda nyitása?

Mert frekventált helyen, nyugodt és kényelmes környezetben, mindennel felszerelve fogom várni a kedves tanítványokat. Emellett totál laza leszek, mert tudom, hogy a gyermekem jó kezekben lesz a bölcsiben. :) 

Remélem, a következő bejegyzésem minél hamarabb olvashatjátok, és már a nyitásról fog szólni. 

Addig is élvezzétek a nyarat, a jó kis strandidőt!

Puszik!

Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://funnydeutsch.blog.hu/api/trackback/id/tr7014093859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása